Naujienos

2016 m. išleistos nemokamos programėlės kūrybai ir mokymuisi

2017-02-14

Portalas „iKlasė“ dalinasi 10 geriausių programėlių, skirtų mokymuisi ir kūrybai,sąrašu. Šis sąrašas yra suskirstytas į dvi dalis – programėles anglų ir lietuvių kalbomis.

Programėlės anglų kalba:

  1. Su programėle „Tinycards“ kurkite savo mokymosi korteles arba naudokitės jau sukurtomis, mokykitės žaisdami ir stebėkite savo pažangą.
  2. Programėlė „Memrise“, skirta žaismingam kalbų mokymuisi, iš tiesų buvo sukurta anksčiau, bet šiais metais ji buvo visiškai atnaujinta ir įgavo daug naujų galimybių, tad ji visur pristatoma kaip viena geriausių 2016 metų programėlių.
  3. Su kompanijos „Apple“ programėle „Swift Palygrounds“ mokykitės programuoti. Siųskitės pamokas, naudokitės mokytojo knyga ir kita pagalbine medžiaga.
  4. Programėlė „Folioscope“ – pats paprasčiausias ir lengviausias įrankis elementarios animacijos ar jos elementų kūrimui.
  5. Attenborough Story of Life“ – tai vaizdingas žinomo BBC diktoriaus sero David Attenborough pasakojimų apie gamtą rinkinys su daugiau nei 1000 įspūdingų akimirkų gamtoje. Rekomenduojame ne tik gamtos, bet ir anglų kalbos mylėtojams.

Programėlės lietuvių kalba:

  1. Nors programėlė „Knygos kelias“ išleista 2015 m. gruodžio 29 dieną, mes ją atradome jau prasidėjus 2016 m. tad įtraukiame ją į 2016 metų geriausių edukacinių programėlių sąrašą.
  2. Skaitant lietuvišką knygelę „Mylimukai. Lietuvos zoologijos sodo gyventojai“ su papildytos realybės programėleLithuanian Zoo“ gyvūnėliai atgyja 3D formatu!
  3. Lietava – tai projektas siekiantis supažindinti su senaisiais tradiciniais instrumentais, padėti išgirsti jų ypatingą skambesį ir atrasti lietuviškos muzikos grožį.
  4. Dainorėlis – tai virtuali lietuviškų dainų knyga.
  5. Programėlė „Išnykusios praeities ženklai“ –  tai virtualus edukacinis žaidimas, kuriame pateikiama įdomi ir naudinga informacija apie įvairius neišlikusius arba labai pasikeitusius Kauno, Birštono, Garliavos, Jonavos, Kaišiadorių, Kalvarijos, Kazlų Rūdos, Marijampolės, Prienų, Šakių ir Vilkaviškio pastatus.

 

Šaltinis – portalas „iKlasė“.

Naujienų kategorijos

Žymos